Zakelijk

Kitbedrijf van Hoven is als specialist werkzaam in het gehele spectrum waar elastische voegafdichtingen en vloeistofdichte constructies in voorkomen.

 

Ieder project heeft zijn eigen specifieke eisen en oplossingen. Kitbedrijf van Hoven is VCA gecertificeerd en werkt met kwaliteit producten op deze manier speelt Kitbedrijf van Hoven in op de laatste behoeftes.

 

Kitbedrijf van Hoven is in staat te werken met contracten voor de grote ondernemers maar is ook flexibel en kan ook ad hoc reageren voor de kleinere ondernemer.

Nieuwbouw / Utiliteitsbouw

 

Kitbedrijf van Hoven voert alle verschillende kitwerkzaamheden/afdichtingen uit. Van het afkitten van sanitair, keukens, trapbomen tot en met vensterbanken, ramen en esthetische afwerking.

 

Daarnaast bieden wij ook de technische oplossingen zoals brugvoegen voor galerijen, dilatatievoegen, knipvoegen, plint-linoleumaansluitingen en andere specialistische kitafdichtingen waar nodig.

Renovatie / Onderhoud

 

Helaas wordt er tot vervanging van kitvoegen alleen overgegaan als de gevolgen er van zichtbaar worden, zie vochtplekken in muren, beschimmeling of daadwerkelijk wateroverlast. Door tijdige inspectie van de elastische verbindingen wordt er een hoop onnodige kosten en ellende bespaard.

 

Door vele oorzaken kunnen kitvoegen niet meer aan eisen voldoen, denk o.a. aan mechanische slijtage, veroudering of schimmels.

 

U kunt bij kitbedrijfvan Hoven terecht voor het totale aspect van het vervangen van oude kitvoegen en voor een kundig advies.

Kitbedrijf van Hoven Telefoon: 0788900556

Bolero 31 Mobiel: 0612450560

3335 EC Zwijndrecht Mail: info@kitbedrijfvanhoven.nl